Jump to content


Photo

GBP (£) Problem


  • This topic is locked This topic is locked
No replies to this topic

#1 skid

skid

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Posted 04 December 2002 - 04:09 PM

I use webassist e-cart. The coe that links the cart to paypa looks like this..

PPQCO_redirStr = "https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr"'PPQCO_redirStr
totalAmount = WA_eCart_FormatNumber(WA_eCart_GrandTotal(Cart), true, 2)
PPQCO_redirStr = PPQCO_redirStr & "?cmd=" & Server.URLEncode("_xclick")
PPQCO_redirStr = PPQCO_redirStr & "&business=" & Server.URLEncode(PPQCO_Business)
PPQCO_redirStr = PPQCO_redirStr & "&item_name=" & Server.URLEncode(PPQCO_ItemName)
PPQCO_redirStr = PPQCO_redirStr & "&return=" & Server.URLEncode(PPQCO_Success)
PPQCO_redirStr = PPQCO_redirStr & "&cancel_return=" & Server.URLEncode(PPQCO_Decline)
PPQCO_redirStr = PPQCO_redirStr & "&item_number="
PPQCO_redirStr = PPQCO_redirStr & "&amount=" & Server.URLEncode(totalAmount)
PPQCO_redirStr = PPQCO_redirStr & "&shipping=0"
PPQCO_redirStr = PPQCO_redirStr & "&shipping2=0"
PPQCO_redirStr = PPQCO_redirStr & "&handling=0"
PPQCO_redirStr = PPQCO_redirStr & "&undefined_quantity=0"


However it always reset to default US dollars and not the british sterling.

I know this extra bit of code I wrote shoould work...

PPQCO_redirStr = PPQCO_redirStr & "currency_code=GBP"

But where do I insert it. Please help, i'm going mad over this one!




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users